Kaspersky

Kaspersky Lab is een van de snelst groeiende IT-beveiligingsbedrijven wereldwijd. Het bedrijf heeft een stevige positie in de wereldwijde top vier van toonaangevende leveranciers van antivirusprogramma's. Kaspersky Lab verbetert zijn marktpositie voortdurend en laat betere groeicijfers zien dan de markt in het algemeen.

Kaspersky Lab heeft momenteel meer dan 2.700 hooggekwalificeerde specialisten in dienst. Het bedrijf heeft eigen regionale kantoren in 30 landen en haar producten en technologieën bieden wereldwijd bescherming aan meer dan 400 miljoen gebruikers en ruim 270.000 zakelijke klanten. Kaspersky Lab biedt een breed scala aan producten en oplossingen voor verschillende soorten klanten, met speciale aandacht voor grote ondernemingen en kleine en middelgrote bedrijven.

 Kaspersky Lab Distributeur: Consumer Software (ESD's)
Kaspersky Lab beschermt alles: het complete digitale en mobiele leven van al je klanten. 1 tot 5 apparaten beschermt met één licentie. Of dit apparaat nu een pc, Mac of mobiel is.

Kies voor essentiële beveiling met Kaspersky Anti-Virus, voor een premium beveiliging met Kaspersky Internet Security of voor de ultieme beveiliging met Kaspersky Total Security. Alle Kaspersky Lab consumer software is voor IT-resellers via het DSD-platform in te kopen. Alle software kan tevens automatisch verlengd worden.

 

Kaspersky Anti-Virus AUTO-RENEW

Kaspersky Anti-Virus 5-PC 1 jaar

Kaspersky Internet Security Multi-Device AUTO-RENEW

Kaspersky Total Security Multi-Device AUTO-RENEW

Kaspersky Safe Kids 1-User 1 jaar

Kaspersky Security for Android AUTO-RENEW

Kaspersky Small Office Security AUTO-RENEW