Levertijd: Direct na betaling

Avira System Speed Up

vbDSD210030
Bestel
  • Beschrijving

1 PC voor 1 jaar

Avira System Speed Up
Gedurende zijn levensduur, verzameld uw PC programma’s, logs, junk files, cookies en ongewenste bestanden die achterblijven zelfs als u ze niet meer nodig heeft. Het enige wat ze doen is het belasten van uw geheugen en processor. Misschien heeft u al geprobeerd om ongewenste bestanden te verwijderen, maar bleef het gewenste resultaat uit. Dit komt waarschijnlijk omdat uw poging de onder de oppervlakte liggende bestanden, registers en processen niet hebben bereikt. Avira System Speedup komt brutaal op plekken waar een gebruiker niet komt en verwijderd veilig en grondig ongebruikte programma’s en bestanden, en optimalizeerd Windows op een manier zodat u weer kunt genieten van snelle en error-vrije prestaties.
 
Deep Scan
Na verloop van tijd hopen honderdduizenden onnodige processen zich op op uw PC. Deze onnodige processen zijn de oorzaak van een trage en mogelijk defecte PC, de eerste stap is om deze processen te vinden. Met onze automatische analyzer sorteert u de goede van de slechte processen.
 
Disk Doctor to the rescue
Hulp is hier! Diagnose van de problemen. Vind het verspilde geheugen. Verwijder de junk. Identifiseer wat er herstelt moet worden. Repareer defecte processes en and herstel overbelaste CPUs. System Speedup is een tool wat het allemaal doet.
 
Process Manager
Bekijk alle aktieve processen en sluit ze
 
Driver Monitor
Onderzoekt de software die draait op externe USB apparaten
 
Disk Analyzer
Analiseert het harde schijf gebruik
 
Disk Doctor
Maakt een diagnose van defecte hard disken
 
File Encryption
Maakt uw opgeslagen bestanden onleesbaar voor onbevoegden
 
Uninstaller
Verwijderd, snel en makkelijk programma’s zonder een spoor achter te laten
 
 
Systeem Vereisten:
Windows XP (32bit) / Windows 7 (32bit/64bit) / Windows 8 (32bit/64bit) / Windows 10 (32bit/64bit)
Processor: 300 MHz of hoger
Geheugen: 256 MB RAM minimaal
Harde schijf: 12 MB vrije schijfruimte