Levertijd: Direct na betaling

Bitdefender Antivirus Plus

P2082
vanaf
Bestel
  • Beschrijving
Bitdefender Antivirus Plus 2016
Bitdefender Antivirus Plus gebruikt de bekroonde technologie van het "Beste Antivirusprogramma 2015" om online bedreigingen te stoppen, internettransacties te beveiligen en uw privacy op sociale netwerksites te beschermen.
 
Online Bankieren Zonder Zorgen
Verricht uw online transacties vanuit een unieke, speciale browser die uw accounts beschermt tegen fraude. Bitdefender Safepay™ kan voortaan automatisch creditcardgegevens invullen in betaalvelden.
 
Actief virusbeheer
Active Virus Control is een proactieve en dynamische detectietechnologie. Observeert in realtime het gedrag van actieve processen en signaleert verdachte activiteiten.
 
Helpmodus
Indien e-bedreigingen, zoals rootkits, niet kunnen worden verwijderd vanuit het Windows-besturingssysteem, wordt de computer opnieuw opgestart in de Veilige Modus - een vertrouwde omgeving die dan wordt gebruikt voor opschoning en herstel.
 
Kwetsbaarheidsscanner
Met één muisklik controleert de kwetsbaarhedenscanner op verouderde en kwetsbare software, ontbrekende Windows-beveiligingspatches en onveilige systeeminstellingen.
 
Beveiligingsverslag
Toont uw algemene beveiligingsstatus van de afgelopen week en laat zien hoeveel problemen Bitdefender sinds de installatie heeft opgelost. Toont de vrijgemaakte ruimte, de geoptimaliseerde apps en de resterende opslagruimte.
 
Bitdefender Autopilot™
Verschaft een probleemloze ervaring door optimale beslissingen over de veiligheid te nemen zonder actie van uw zijde. Dit betekent: geen pop-ups, geen waarschuwingen, niets te configureren.
 
 
Minimale systeemvereisten:
Besturingssysteem: Windows 7 SP1 | Windows 8 | Windows 8.1 | Windows 10
CPU: 1.6 GHz processor
Geheugen (RAM): 1 GB
Beschikbare vrije schijfruimte: 1 GB vrije ruimte (minstens 800 MB op het systeemstation)