Levertijd: Direct na betaling

Bitdefender Internet Security

P2083
vanaf
Bestel
  • Beschrijving
Bitdefender Internet Security 2016
Bitdefender Internet Security gebruikt de bekroonde technologie van het "Beste Antivirusprogramma 2015" om internetbankieren, online winkelen, het internetgebruik van uw kinderen en uw privacy op sociale netwerksites te beschermen.
 
Online Bankieren Zonder Zorgen
Verricht uw online transacties vanuit een unieke, speciale browser die uw accounts beschermt tegen fraude. Bitdefender Safepay™ kan voortaan automatisch creditcardgegevens invullen in betaalvelden.
 
Firewallfilter
De firewall houdt voortdurend uw inkomende en uitgaande internetverbindingen in het oog en blokkeert de toegang door onbevoegden, ook via een draadloos WiFi-netwerk.
 
Cloud Antispam
Blokkeert ongewenste e-mail voordat deze uw inbox bereikt. Nu volledig gebaseerd op cloudtechnologie.
 
Bitdefender USB Immunizer
Beschermt flashdrives tegen virussen wanneer ze op uw computer worden aangesloten, zodat u nooit meer bang hoeft te zijn voor besmetting via USB-sticks.
 
Beveiliging sociale netwerken
Bitdefender Safego™ filtert specifieke e-bedreigingen van sociale netwerken door het scannen van de links die u ontvangt via uw vrienden op Facebook, en bewaakt uw privacy-instellingen en nog veel meer.
 
Fraudewaarschuwingen. Veilig surfen
Bitdefender Internet Security 2015 Geeft aan of een link in de zoekresultaten van Google of Bing veilig is, vóórdat u erop klikt. En blokkeert de toegang tot geïnfecteerde links waarop u al geklikt hebt.
 
 
Minimale systeemvereisten:
Besturingssysteem: Windows 7 SP1 | Windows 8 | Windows 8.1 | Windows 10
CPU: 1.6 GHz processor
Geheugen (RAM): 1 GB
Beschikbare vrije schijfruimte: 1 GB vrije ruimte (minstens 800 MB op het systeemstation)