ABBYY FineReader 14 Standard

VBDSD310014
Bestel
  • Beschrijving

ABBYY FineReader 14 Standard
Eén applicatie voor dagelijkse OCR- en PDF-taken. Converteer en bewerk PDF's en gescande documenten met gemak.

Conversie van PDF’s en scans
Converteer nauwkeurig gescande papieren documenten, afbeeldingen en PDF's naar bewerkbare en doorzoekbare bestanden in Microsoft® Word, Excel®, Apache® OpenOffice® Writer, PDF en andere bestandsformaten. Met ABBYY’s krachtige, toonaangevende OCR-technologie FineReader verlopen digitaliseringsprocessen snel en makkelijk: of het nu gaat om het voorbereiden van papieren documenten voor archivering of het maken van een bewerkbare kopie van een documentscan.

Bewerkbare kopieën maken
Maak van gescande papieren documenten, PDF's en beelden simpel bewerkbare Word-, Excel-, en andere bestanden zonder overtypen – en bespaar tijd voor belangrijkere werkzaamheden. Bewerk net zo makkelijk individuele documenten allemaal tegelijk in batches.

Geniet van nauwkeurigheid
ABBYY's intelligente technologie voor documentlay-out en structuuropbouw (waaronder titels, voetnoten, paginanummers en meer) levert in combinatie met het exacte behoud van tabelstructuren een superieure nauwkeurigheid in OCR tot 99,8%*, en zorgt ervoor dat er nauwelijks nog handmatige correcties nodig zijn.

Betere scans – betere resultaten
Maak hoogwaardige digitale kopieën van elke scan, zelfs van slechte. FineReader past automatisch algoritmes voor optimale beeldvoorbewerking toe om superieure conversieresultaten te leveren. Scan uw documenten direct met FineReader, dat over meervoudige scaninstellingen voor elke taak beschikt.

PDF’s bewerken en van commentaar voorzien
PDF's zijn in de praktijk de standaard voor het delen van informatie geworden. Met FineReader zijn PDF-documenten, gescand of digitaal gemaakt, toegankelijk voor direct gebruik. U kunt elk type PDF bewerken, doorzoeken en becommentariëren – gescand of digitaal gemaakt.

Bewerk tekst, wijzig afbeeldingen
Met FineReader zijn gescande PDF's net zo te bewerken als digitaal gemaakte PDF's. U hoeft alleen een PDF te openen en met bewerken te beginnen, ongeacht zijn oorsprong: corrigeer typefouten en wijzig gegevens of afbeeldingen direct in een PDF. Wilt u inhoud verwijderen? Met FineReaders krachtige gumfunctie kunt u elk gewenst gebied binnen een PDF wissen.

Metadata beheren
Voeg documenteigenschappen (metadata) toe, of wijzig en verwijder ze om uw documenten beter te organiseren en ze in de toekomst makkelijker te kunnen vinden.

Systeemvereisten

Besturingssysteem:

Microsoft® Windows® 10 / 8.1 / 8 / 7
Microsoft Windows Server® 2016 / 2012 / 2012 R2 / 2008 R2

Hardware:
PC met minimaal 1 GHz (x86 of x64) en SSE2 ondersteuning 
1 GB RAM (4 GB RAM aanbevolen)
1,2 GB vrije schijfruimte voor standaard software-installatie plus 1,2 GB extra voor een optimale werking van het programma 
Monitor met een resolutie van 1024x768 of hoger
Internetverbinding voor de productactivering