AVG Internet Security voor 1 of 2 jaar

Vanaf 14,05
Bestel
  • Beschrijving
AVG internetbeveiliging
Onze beste antivirusbescherming voor u en uw privacy.
 
E-mailscanner
Detecteerte komende van onbetrouwbare binnenkomende bijlagen, zodat deze uw pc niet kunnen beschadigen. Werkt als invoegtoepassing voor e-mailtoepassingen, waaronder Microsoft Outlook®, of als scanner voor POP 3-, SMTP- en IMAP-accounts.
 
Beschermende cloudtechnologie
Identificeert en nieuwe transacties in de cloud via automatische updates voor uw antivirussoftware.
 
Beveiligingsnetwerk van community
Zet elke nieuwe aanval die een van onze communityleden tegenkomt om in bescherming voor iedereen. Het resultaat is een betere bescherming tegen virussen voor de hele AVG-community.
 
AVG Online Shield™
Controleert de veiligheid van voordat u deze downloadt en beschermt u bij de uitwisseling van bestanden via MSN en Yahoo! nl ICQ.
 
Gegevenskluis
Codeer en bewaar uw waardevolle documenten, foto's andere bestanden op een met een of onregelmatige schijf op uw pc. Gebruik Windows Verkenner om bestanden te verplaatsen naar uw gegevenskluis en deze te openen als elke andere schijf.
 
AVG Identity Protection™
Analyseer het gedrag van software in realtime om vast te stellen of deze veilig is. Met deze functie bent u beschermd tegen zero-day-bedreigingen en omvat programma's, waarmee uw wachtwoorden, gegevens en andere waardevolle digitale informatie kan worden gestolen.
 
Slimme scanner
Scant uw pc alleen wanneer u deze niet gebruikt. Schakelt naar de modus Lage prioriteit zodra u de muis beweegt of op een toetsdruk. Negeert bestanden die al en veilig voorbijen zijn, zodat de scantijd wordt beperkt.
 
Gaspedaal
Zorgt voor maximale verbindingssnelheden en downloads van binaire gegevens voor het sneller en sneller streamen van video. Verbeter uw kijkervaring met YouTube-video's praktische.
 
Automatische updates
Omdat we onze beschermingstechnologie voortdurend vernieuwen en ontwikkelen, zorgen we ervoor dat uw software automatisch wordt bijgewerkt om het hoogste beschermingsniveau te behouden.
 
 Systeemeisen:
  • Windows 10, 8, 7, Vista, XP SP3
  • Processor: 1,5 GHhz of sneller
  • Geheugen: 512 MB RAM
  • Benodigde schijfruimte voor installatie: 1300 MB