Bitdefender Antivirus voor Mac 1-Mac 1 jaar

VB160112
Bestel
  • Beschrijving

De ultieme bescherming, ontworpen voor mac

Bitdefender Antivirus for Mac biedt u het beste beschermingsniveau, zonder uw Mac te vertragen. Hij is snel en discreet en spoort alle dreigingen op een proactieve manier op. Al uw persoonlijke bestanden zijn veilig, dankzij een bescherming tegen ransomware met verschillende lagen. Bitdefender beveiligt ook terwijl u op het internet surft en verwijdert reclamesoftware en andere ongewenste software van uw Mac.

Bitdefender Antivirus for Mac is ook bijzonder eenvoudig te installeren en te gebruiken. De Autopilot-modus van Bitdefender beschermt u automatisch en in alle stilte, zonder dat u zelf parameters moet instellen. U hoeft zich niet langer zorgen te maken over uw veiligheid!
Functies van bitdefender antivirus for mac
Volledige en intelligente bescherming

Bitdefender verwijdert alle vormen van bedreigingen zoals virussen, wormen, Trojaanse paarden, zero day exploits, rootkits en spyware. Hij houdt toezicht op alle toepassingen en processen aan de hand van technologieën voor gedragsanalyse. Wanneer er iets verdachts gebeurt, reageert Bitdefender onmiddellijk om de dreiging te blokkeren.

Bescherming tegen ransomware

Ransomware zijn schadelijke codes die de toegang tot uw Mac of uw documenten blokkeren en losgeld vragen om ze te kunnen recupereren. Bitdefender verwijdert niet alleen de ransomwares, maar verhindert ook de versleuteling bij het opslaan via Time Machine.

Privéleven

Bitdefender detecteert en blokkeert schadelijke websites die proberen om uw persoonlijke gegevens te stelen, zoals uw logins en wachtwoorden of uw credit cards. Bitdefender kan ook spyware opsporen en verwijderen.

Beveiligde navigatie

Bitdefender blokkeert schadelijke koppelingen nog voordat u erop klikt en waarschuwt u wanneer u websites bezoekt die een risico van oplichting inhouden.

Anti-adware

Bitdefender analyseert uw Mac en verwijder reclamesoftware, takenbalken, add-ons en andere ongewenste software.

Ouderlijke controle

Bitdefender blokkeert ongeoorloofde inhoud, beperkt de toegang tot het internet en helpt u om de online activiteit van uw kinderen van op afstand te volgen - zelfs op de sociale netwerken.