Bitdefender Antivirus Plus voor 1 / 2 of 3 jaar

Vanaf 16,25
Bestel
  • Beschrijving

Bitdefender Antivirus Plus
Zorgt voor meerdere beschermingslagen tegen ransomware. Het maakt gebruik van opsporing van gevolgen voor het voorkomen en beschermen van uw belangrijkste documenten tegen versleuteling door ransomware. Met Bitdefender Antivirus Plus kunt u zich niet langer zorgen maken over het verliezen van uw gegevens van geld en kunt u genieten van het leven en van uw apparaten.

Completebescherming
Absolute macht in het meest gegevens antiviruspakket dat vandaag is beschikbaar. Bitdefender Antivirus Plus werkt tegen alle aanvallen, van virussen, wormen en Trojaanse paarden tot ransomware, zero- exploits, rootkits spyware. Uw gegevens en privacy zijn in goede handen.

Geavanceerde bescherming tegen bedreigingen
Bitdefender Antivirus Plus gebruik van gedragsgebaseerde detectie, een geavanceerde technologie die gebaseerd is op het gedrag van uw actieve apps. Het voorkomen van verdachte activiteiten, wordt onmiddellijk er ingegrepen om infecties te voorkomen.

Meerlag bescherming tegen ransomware
U kunt gevoelige documenten een speciale bescherming bieden tegen latere versleutelingsprogramma's die losgeld vragen voor uw persoonlijke bestanden.

Antiphishing
Bitdefender Antivirus Plus onderzoekt websites die er betrouwbaar zijn om financiële gegevens, zoals wachtwoorden van creditcardnummers te stelen.

Systeemvereisten

Besturingssysteem: Microsoft Windows 7(SP1), Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 8.1, Microsoft Windows 10.
CPU: Dual Core 2 GHz-processor.
Geheugen (RAM): 2 GB.
Beschikbare vrije ruimte op de harde schijf: 2,5 GB vrije ruimte.