Bitdefender Total Security Multi-Device voor 1 / 2 of 3 jaar

Vanaf 39,60
Bestel
  • Beschrijving
Bitdefender Total Security Multi-Device

Bitdefender Total Security Multi-Device
Zorgt voor meerdere beschermingslagen tegen ransomware. Het maakt gebruik van opsporing van gevolgen voor het voorkomen en beschermen van uw belangrijkste documenten tegen versleuteling door ransomware. Met Bitdefender Total Security Multi-Device kunt u zich niet langer zorgen maken over het verliezen van uw gegevens van geld en kunt u beginnen te genieten van het leven.

Privacy Firewall
Met Bitdefender Total Security Multi-Device krijgt u een krachtige laag netwerkbescherming, zodat uw informatie veilig blijft tegen hackers en data snoops.

Portemonnee
Sla uw wachtwoorden, credit card-informatie en andere gevoelige gegevens in een planning kluis, zodat u er gemakkelijk naartoe kunt kunt als u ze nodig hebt. Wachtwoordmanager biedt u de mogelijkheid om online formulieren automatisch in te vullen en zelfs veilige wachtwoorden te aanbevelen.

Bestandsvernietiging
Gebruik dit instrument wanneer u een bestand voor altijd wilt verwijderen, zonder dat er een spoor op uw pc achterblijft dat het ooit heeft bestaan.

Snelle risicocontroleur
Scan naar veiligheidsgaten en kwetsbaarheden met één klik. Bitdefender veiligheid uw pc op verouderde en kwetsbare software, ontbrekende Windows-veiligheidspatches en potentiële onveilige systeeminstellingen en geeft de beste oplossingen weer..

Systeemvereisten

Windows

Besturingssysteem: Microsoft Windows 7(SP1), Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 8.1, Microsoft Windows 10
CPU: Dual Core 2 GHz processor
Geheugen (RAM): 2 GB
Beschikbare vrije ruimte op de harde schijf: 2,5 GB vrije ruimte

Mac OS
Besturingssyteem: Mac OS X Yosemite (10.10) van later
geheugen RAM: 1 GB
Beschikbare schijfruimte: 2 GB

Android
Android 4.1 Nieuwer
Een Werkende internetverbinding

iOS
iOS 11,2 Nieuwer
Een Werkende internetverbinding