Kaspersky Total Security Multi-Device AUTO-RENEW

KLAUTO-R-PU
Bestel
 • Beschrijving

Kaspersky Total Security 2019 Multi Device

Helpt je klanten hun gezin te beschermen. Kaspersky Total Security biedt je klanten de slimmere manier om elk aspect van de digitale activiteiten van hun gezin te beschermen. Het beschermt tegen virussen, fraude, identiteitsdiefstal en meer - en biedt extra beveiliging voor foto's, documenten, muziek en wachtwoorden. Bovendien profteren ze van krachtige tools die helpen de veiligheid van kinderen op nieuwe manieren te waarborgen.

BESCHERMT met bekroonde beveiliging: het gezin kan internetten, shoppen en social media gebruiken, terwijl wij virussen, spam, banneradvertenties en gevaarlijke websites blokkeren*.

ONDERSTEUNING voor pc, Mac en mobiel: we helpen je klant alle computers en Android-apparaten van het gezin te beschermen. Als een telefoon of tablet kwijtraakt, kan die op afstand worden opgespoord, vergrendeld en gewist.

VERDEDIGT de privacy van gezinnen en nog veel meer: phishing, tracking en spyware vormen serieuze veiligheidsrisico’s. Daarom beschermen wij de persoonlijke gegevens van het gezin, voorkomen we dat hun online gedrag wordt gevolgd** en verhinderen we dat webcams worden gebruikt om ongewenst mee te kijken**. Met onze App Locker kunnen gebruikers beveiligingscodes instellen om belangrijke apps op Androidapparaten te vergrendelen.

VERBINDT op een veiligere manier: wanneer het gezin online is beschermen wij hun identiteit, gegevens en communicatie, zelfs bij gebruik van een openbare WiFi-verbinding.**

BESCHERMT tijdens online winkelen en bankieren: wanneer een gezinslid online bankiert of winkelt, voegen we extra beveiligingslagen toe om te voorkomen dat cybercriminelen geld stelen.**

VERBETERT de beveiliging voor kinderen: of kinderen nu op hun mobiel of computer internetten, gamen of social media gebruiken, wij bieden krachtige manieren om hun veiligheid te waarborgen in de digitale en echte wereld. Ouders bepalen eenvoudig hoe kinderen apps en apparaten kunnen gebruiken. Bovendien kan gecontroleerd worden waar een kind zich bevindt en ontvangen ouders een waarschuwing als de door hen ingestelde ‘veilige zone’ wordt verlaten.

BESPAART tijd en moeite: aanmelden bij websites en online accounts gaat eenvoudiger, sneller en veiliger, zonder dat iedereen elk wachtwoord hoeft te onthouden. De wachtwoorden van iedereen in het gezin worden veilig opgeslagen en zijn toegankelijk via computers, tablets, telefoons of gratis My Kaspersky-accounts.

BESCHERMT kostbare bestanden: dankzij back-ups van bestanden worden gezinnen beschermd tegen verlies van dierbare foto's, muziek of herinneringen. Bovendien zorgt data encryptie ervoor dat bestanden onleesbaar worden gemaakt voor hackers.*

*Alleen voor pc
**Alleen voor pc's en Mac-computers
***Aantal gebruikers/accounts is afhankelijk van de aangeschafte licentie

Deze licentie van Kaspersky Internet Security is geschikt voor 3 PCs,Android devices of MACs

Kenmerken Kaspersky Total Security Multi-Device 2019 - 3 Apparaten

 • Realtime bescherming tegen alle internet dreigingen
 • Unieke technologie voor veilig bankieren
 • Bescherming van identiteit en privacy
 • Ook beschikt dit pakket over een firewallfilter.
 • Kinderen veilig en verantwoord online
 • Veilig stellen van je online identiteit door middel van Anti-Phishing
 • Identificeert verdachte websites en phishingwebsites
 • Webcam bescherming Nieuw!
 • Beveilig al uw apparaten ( PC , MAC en Android device )


Ondersteunde besturingssystemen :

 • Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Vista (SP1), Windows XP (SP2)
 • Mac OS X 10.9, 10.10, 10.11
 • Android versies 4.0 tot 6.0

Wilt u Kaspersky Internet Security 2015/2016/2017/2018 verlengen?
Deze code is zowel geschikt voor een nieuwe installatie als voor het verlengen van uw huidige Kaspersky Total installatie.