VEGAS Movie Studio 14 Suite

VBDSD400057
Bestel
  • Beschrijving
VEGAS Movie Studio 14 Suite
Een krachtige bundel van zeven productie-toepassingen van hoge kwaliteit, VEGAS® Movie Studio Suite biedt alles wat u nodig hebt om pro-level video's te maken. Gebundelde videobewerkingssoftware, video-effecten, gereedschappen voor het maken van DVD en Blu-ray Discs, en geweldige geluidsproductiegereedschappen van toonaangevende partners vormen de brandstof voor uw creativiteit. Voeg de finisihing touch aan je video toe en upload direct naar Vimeo, YouTube en Facebook. Of brand uw meesterwerk op DVD en High Definition Blu-ray Disc.

Spectaculaire video-effecten van NewBlueFX
Maak van een saaie scène een prachtige scène met deze spectaculaire collectie video-effecten van NewBlueFX. Simuleer camerabewegingen om een nerveuze hand-held camera met Active Camera te imiteren. Zet uw beelden om in dynamische achtergronden met Achtergrond Generator en gebruik ze als basis voor compositie.

HitFilm Toolkit Pack
Verbeter uw VEGAS® Movie Studio videobewerkingsprogramma met deze collectie van 20 verbazingwekkende video-effecten en filters van HitFilm, de masters van effecten en compositing. Creëer geanimeerde lasers, complexe kleurverlopen, intense lichtstralen, overtuigende blikseminslagen, vervagingen, tinten en nog veel meer.

NewBlueFX Titler Pro Express
Introduceer uw verhaal met verbijsterende 2D- of zelfs 3D-titels. Met de geïntegreerde sjablonen kunt u snel aan de slag met professionele resultaten.

SmartSound® Sonicfire® Pro 6
Sonicfire® Pro 6 van SmartSound® is de snelste manier om automatisch een aangepaste soundtrack te creëren die perfect bij uw video past. Gelukkig, droevig, spannende, intens, kalm: stel de juiste stemming voor uw video in en produceer emoties met volledig royalty-vrije muziek.


Systeemvereisten

Besturingssystemen: Microsoft Windows 10 (64-bit) / Windows 8 (64-bit) / Windows 7 (64-bit)
Processor: 2 GHz (multicore of multiprocessor CPU aanbevolen voor HD of stereoscopic 3D)
Werkgeheugen: 2 GB
Videokaart: 512 MB (Ondersteunde NVIDIA®, AMD® of Intel® GPU)
Schijfruimte: 1,25 GB schijfruimte voor programma-installatie