Acronis True Image 2021 5-PC/MAC

VBDSD180088
Bestel
  • Beschrijving

Acronis True Image Standard 2021 1PC/MAC - onbeperkte back-up van smartphones
Backups maken is goed, beschermde backups maken is beter!


Acronis True Image 2021
 is de allernieuwste versie van het populairste back up programma True Image. Acronis True Image 2021 maakt niet zomaar een kopie van je bestanden. Nee, het zorgt voor een razendsnelle back-up waar je nauwelijks iets van merkt. Je gebruikt Acronis om encryptie en wachtwoordbeveiliging toe te passen op je back-ups, om in enkele minuten een incremental back-up te maken van je gehele systeem of bijvoorbeeld om je volledige harde schijf te kopieren naar een nieuwe laptop of PC. True Image is champions league kwaliteit onder de back-up oplossingen. Er is namelijk ook een enorme component beveiliging in Acronis aanwezig. En dat is een prettige gedachte. Want wat heb je aan backups die besmet zijn? Juist; helemaal niks.

Altijd een betrouwbaar exemplaar van uw gegevens beschikbaar door de volledige cyberbescherming van Acronis. Uitgebreid met nieuwe en verbeterde functies die de privacy, toegankelijkheid en onder andere de veiligheid van je gegevens garanderen.

Het beste programma voor de back-up en beveiliging voor uw bestanden

Cyberbeveiliging moet evolueren en de nieuwste cyber bedreigingen kunnen detecteren, maar ook meegroeien op basis van hoe wij gegevens gebruiken. Met meer dan 100 verbeteringen en nieuwe functies in Acronis True Image 2021 voor zowel je PC als je Mac, zorg je ervoor dat je niet alleen je bestanden veilig bewaard, maar ook voorziet van de beste beveiliging.

Er is trouwens nog een reden waarom Acronis True Image zo populair is; het is ontzettend gebruiksvriendelijk.
Een backup maken was nog nooit zo eenvoudig. Backups maken is niet meer iets dat alleen voorbehouden is aan systeembeheerders en doorgewinterde IT-bedrijven. Bij Acronis True Image geldt: een kind kan de backup doen!