ABBYY FineReader Pro voor MAC

VBDSD310010
Bestel
  • Beschrijving

ABBYY FineReader Pro for MAC ABBYY FineReader Pro for MAC
is een zeer nauwkeurige en eenvoudig te gebruiken meertalige OCR (Optical Character Recognition – Optische tekenherkenning) software specifiek ontworpen voor Mac-gebruikers. Gebaseerd op ABBYY’s intelligente documentherkennings-technologieën, FineReader Pro voor Mac converteert snel ingescande papieren documenten, PDF-bestanden en digitale camera beelden in bewerkbare en doorzoekbare formaten met behoud van de originele lay-out en opmaak.

Superieure Nauwkeurigheid van Tekstherkenning en behoud van Lay-out
ABBYY FineReader Pro voor Mac levert uitstekende nauwkeurigheid bij het converteren van een veelheid van document types in populaire bewerkbare en doorzoekbare formaten zoals RTF, XLS, HTML en doorzoekbare PDF. Het produceert hoogwaardige resultaten, zelfs bij moeilijk te lezen beelden zoals faxen, foto’s genomen met digitale camera’s en documenten gescand op een lage resolutie.

Uitgebreide Taalondersteuning
Het programma ondersteunt 180 herkenningstalen en van deze 180 hebben 36 talen woordenboekondersteuning om de best mogelijke conversie-resultaten te kunnen geven. Ook herkent het programma nauwkeurig meertalige documenten geschreven in maximaal drie verschillende talen.

Één-klik conversie taken
ABBYY FineReader Pro voor Mac wordt geleverd met vier vooraf ingestelde Quick Tasks voor de meest voorkomende document conversie procedures. Een intuïtieve, eenvoudig te gebruiken interface maakt het werken met de software eenvoudig, handig en efficiënt is, zelfs voor beginners.

Intelligente Hercreatie van Tabellen en Spreadsheets
ABBYY FineReader Pro voor Mac detecteert automatisch tabellen in het oorspronkelijke document en reconstrueert ze nauwkeurig in het uitvoerbestand.

Ideale Tool voor PDF Conversie
FineReader Pro voor Mac converteert elk type PDF-document in populaire formaten voor verdere bewerking. Het kan ook gebruikt worden om alleen een afbeelding of gescande PDFs te converteren naar doorzoekbare PDF-formaten.

Digitale Camera OCR
Met ABBYY FinReader Pro voor Mac kunt u eenvoudig digitale camera beelden converteren naar tekstbestanden. Leg tekst vast van grote posters, banners en tijdschema´s op straat of van pagina´s uit dikke, gebonden documenten, zoals boeken, die normaal moeilijk te scannen zijn.

Meerdere Afbeeldingen Verwerking en Samenvoeging
ABBYY FineReader Pro voor Mac kan meerdere document afbeeldingen gelijktijdig openen en verwerken, om vervolgens samen te voegen en op te slaan als één bestand in een bepaald formaat. Deze feature bespaart tijd en moeite bij het converteren van boekpagina´s of bij het combineren van verschillende PDF´s naar één document.

Systeemvereisten
Mac OS X 10.9 Mavericks / 10.8 Mountain Lion / 10.7 Lion. 2,5 GB vrije ruimte op de harde schijf.