Bitdefender Internet Security 1-PC 1 jaar OEM

VB160110
Bestel
  • Beschrijving
Bitdefender Internet Security 1-PC 1 jaar OEM

Bitdefender Internet Security
Zorgt voor meerdere beschermingslagen tegen ransomware. Het maakt gebruik van opsporing van gevolgen voor het voorkomen en beschermen van uw belangrijkste documenten tegen versleuteling door ransomware. Met Bitdefender Internet Security kunt u zich niet langer zorgen maken over het verliezen van uw gegevens van geld en u genieten van het leven en kunt van uw apparaten.

Advanced Threat Defense
Maakt gebruik van gedragsgebaseerde detectie, een geavanceerde technologie die gebaseerd is op het gedrag van actieve apps Het voorkomen van verdachte activiteiten, wordt onmiddellijk er ingegrepen om infecties te voorkomen.

Webcambeveiliging
Bescherm uw privacy en voorkom lekken van webcams. Webcam brengt u op de hoogte wanneer apps proberen om zich toegang te verschaffen tot uw webcam, zodat u toegang kunt krijgen.

Meerlagige Bescherming Tegen ransomware
U Kunt Gevoelige Documenten Een meerlagige Bescherming provide, OM ZE te Beveiligen Tegen kwaadaardige versleutelingsprogramma's sterven losgeld vragen for Uw Persoonlijke Bestanden.

Safe Files
Met Bitdefender Veilige bestanden kunt u ongeoorloofde wijzigingen aan uw belangrijke bestanden voorkomen. Voeg gewoon mappen toe aan de controlelijst en Bitdefender beschermen de bestanden tegen ransomware en andere soorten malware. Enkel toepassingen die u vertrouwelijke toegang krijgt tot uw Veilige bestanden.

Systeemvereisten

Windows
Besturingssysteem: Microsoft Windows 7(SP1), Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 8.1, Microsoft Windows 10
CPU: Dual Core 2 GHz processor
Geheugen (RAM): 2 GB
Beschikbare vrije ruimte op de harde schijf: 2,5 GB vrije ruimte