Acronis Cyber ​​Protect Home Office Advanced 3-PC/MAC + 500 GB Cloud Opslag 1 jaar

SDD180064
Bestel
  • Beschrijving

Acronis Cyber ​​Protect Home Office Advanced 3-PC/MAC + 500 GB Cloud Opslag 1 jaar
Acronis Cyber ​​Protect Home Office
De beste persoonlijke back-upsoftware voor al uw belangrijke Windows-, Mac, iOS- en Android-gegevens.

Beveiliging tegen ransomware voor iedereen
Elke editie van Acronis Cyber ​​Protect Home Office wordt geleverd met Acronis Active Protection 2.0, ook de Mac-editie.

Actieve systemen klonen
Kloon een actief Windows-systeem rechtstreeks op een extern of lokaal station zonder uw systeem te hoeven uitschakelen van Windows opnieuw op te moeten starten met een opstartmedium.

Veelzijdig
Kies zelf waar u een back-up van wilt maken en hoe u dat wilt doen: een back-up van volledige images, een back-up op bestands- of kaartniveau, klonen van actieve schijf, aan gebeurtenissen geïntegreerde planning, non-stop terug -ups en een Bootable Media Builder.

Flexibel
Houd de controle over waar u uw gegevens opslaat: lokaal op een externe vaste schijf, in een netwerkmap of op een NAS-apparaat, off-site in de cloud, of een combinatie daarvan voor totale bescherming.

Visueel
U ziet alle informatie over uw back-up in een oogopslag. Volg de status van back-ups, bekijk de bestandsgrootte, ontmoet de snelheid van een back-up en bekijk een weergave waarin de verschillende typen opgeslagen gegevens met een kleurcode worden aangegeven.

Compatibel
Bescherm uw gegevens waar deze zich ook bevinden met een oplossing die naast Windows-, Mac-, iOS- en Android-apparaten ook virtuele machines en sociale media-accounts ondersteunt.