Levertijd: Direct na betaling

Client Security business ESD (downloaden)

B1002ESD12/24/36
vanaf
Bestel
  • Beschrijving

VOOR 5 PC'S

Wilt u meer dan 5 licencies vraag dan prijsopgave. 
Stuur ons dan een e-mail. info@VBantivirussoftware.nl

G Data Client Security Zakelijk
Combineer Een Betrouwbare virusbeveiliging voldaan Een Krachtige firewall OM Uw Gegevens te beschermen. Vertrouw op G DATA CLIENT SECURITY BUSINESS for bedrijfsnetwerken van each Omvang. This Uitgebreide beveiligingsoplossing is de Perfecte Combinatie van Kosteneffectiviteit en Beveiliging en beschermt al Uw Windows-, Mac- en Linux-clients. Utrecht met het integrated Mobile Device Management Kunt u also Mobiele iOS- en Android-apparaten Eenvoudig Beheren.
 
BESCHERMING TEGEN Aanvallen OP UW NETWERK
De Geïntegreerde firewall van CLIENT SECURITY BUSINESS werkt onopvallend op de Achtergrond en is de Perfecte Aanvulling for Het beschermen van uw Met klanten Tegen Virussen. Uw volledige netwerk is Optimaal Beveiligd Tegen Aanvallen van hackers, waardoor ondernemings- en communicatiebeleid Eenvoudig Kan Worden gehandhaafd.
 
Intuïtieve ADMINISTRATIE
De Eenvoudig te Bedienen G DATA Administrator is de integrated configuratietool for Uw beveiligingsoplossing. Hiermee Hebben Uw systeembeheerders Vanaf Het ogenblik van de installatie op de client en de daarop Volgende Uitvoering van de centrale Configuratie tot aan de Bewaking van uw Met netwerk alle Openstaande genomen Onder controle en can ZE uw Met netwerk Snel en Effectief Beheren tevreden Volgens de veiligheidsvoorschriften van Uw organisatie.
 
Eenvoudige INSTALLATIE
Het doet er Niet toe hoe groot Uw netwerk is: in slechts Enkele Stappen Kunt u Uw beveiligingsoplossing op alle cliënten in Het netwerk INSTALLEREN en configureren. Dankzij de overzichtelijke administratie interface en de Active Directory-integration Kunnen de Componenten available in heterogene omgevingen Snel Een Volledig Automatisch Worden uitgerold.
 
Mobile Device Management
BYOD-Regelingen (Bring Your Own Device) Stellen Ondernemingen for Nieuwe uitdagingen. Ontmoette behulp Van het in alle G DATA beveiligingsoplossingen integrated Mobile Device Management Kunt u smartphones en tablets met Android en iOS Beheren. Dankzij Mobiele virusbeveiliging, Bescherming Tegen Diefstal, zwarte lijst van ongewenste apps en talrijke andere FUNCTIES Zijn alle apparaten Binnen Uw organisatie Optimaal Beschermd. (Het Aantal FUNCTIES Kan per Besturingssysteem Verschillen)
 
Systeemvereisten
 
Besturingssystemen: Windows 10 / 8.1 / 8/7 / Vista / XP (Alleen 32-bits) / Windows Server 2003/2008/2012
Geheugen: Vanaf 1 GB RAM