Levertijd: Direct na betaling

Endpoint Protection Business ESD (downloaden)

B1003ESD12/24/36
vanaf
Bestel
  • Beschrijving

VOOR 5 PC'S

Wilt u meer dan 5 licencies vraag dan prijsopgave. 
Stuur ons dan een e-mail. info@VBantivirussoftware.nl

Zakelijke G Data Endpoint Protection
Is Ontwikkeld for gebruik in zowel kleine als grote companies sterven meer dan Een complexe netwerktopologie beschikken van sterven Simpelweg Geen Genoegen Nemen voldaan compromissen als Het Gaat OM de Veiligheid van their netwerk. De volledige beveiligingsoplossing for Windows-, Mac- en Linux-clients has Niet Alleen via de modules Antivirus, Firewall en AntiSpam, Maar also boven Een Group Policy Manager, aan de kant Waarvan bijvoorbeeld Het gebruik van programma's en apparaten Kan Worden GESTUURD.
 
MEER VEILIGHEID EN productivity
Ontmoette de integrated Policy Manager Kan op een voordelige Manier Het ondernemingsbeleid Worden gehandhaafd. Utrecht met het overzichtelijke Group Policy Deployment beveiligt u de Zwakste Punten van Uw infrastructuur, including USB-sticks, websites en onbekende applications, Tegen malware. Daarnaast Kan also de gebruiksduur Van het internet Worden Beperkt OM de productivity te vergroten.
 
GOED Geïntegreerde ADMINISTRATIE
Installatie, Configuratie en Bewaking: alle genomen Voert u Eenvoudig uit met de G DATA Administrator sterven bij Elke solution Wordt desalniettemin aanvaardt. Met de Uitgebreide en gebruiksvriendelijke configuratietool Kunnen systeembeheerders uw Met netwerk Beheren tevreden Volgens de veiligheidsvoorschriften van Uw organisatie.
 
Eenvoudige INSTALLATIE
Onafhankelijk van de Grootte van Uw netwerk Kunt u de beveiligingsoplossingen van G DATA voldaan Een paar muisklikken Simpele INSTALLEREN. Ontmoette behulp van de administratie interface en de Active Directory-integration Worden de Componenten available in heterogene omgevingen Snel en Volledig Automatisch uitgerold op alle cliënten in Het netwerk.
 
Mobile Device Management
Het Uitgebreide en seamless integrated Mobile Device Management for smartphones en tablets met Android of iOS provides talrijke opties sterven this Tijd van "Bring Your Own Device" (BYOD) onmisbaar are, ontmoette Onder andere Mobiele virusbeveiliging, Bescherming Tegen Diefstal en zwarte lijst van ongewenste apps .
 
Systeemvereisten
 
Besturingssystemen: Windows 10 / 8.1 / 8/7 / Vista / XP (Alleen 32-bits) / Windows Server 2003/2008/2012
Geheugen: Vanaf 1 GB RAM