G Data

Vanaf 29,95
Vanaf 49,95
Vanaf 39,95
Vanaf 39,95
Vanaf 9,95
G DATA ontwikkelde 's werelds eerste antivirussoftware en nog steeds zijn ze innovatieve pioniers op het gebied van IT-beveiliging. Naast de standaardbeveiliging tegen virussen, trojanen, spyware, phishing en andere malware, bieden onze oplossingen extra zekerheid. Bijvoorbeeld door back-ups van uw persoonlijke gegevens of de mogelijkheid om het internetgebruik van uw kinderen te beperken door middel van de kinderbeveiliging. G DATA heeft sinds 2005 al zeven keer de vergelijkende test van de Consumentenbond gewonnen, alsmede de vergelijkende testen van vele andere Europese consumentenorganisaties en talrijke vergelijkende tests van pc-bladen en gerenommeerde testinstituten.
 

G DATA Distributeur: Consumer Software (ESD's)
Wil je meer weten over de verschillende beveiligingssoftware van G DATA? Lees alles over G DATA Antivirus, Internet Security, Total Security en Security Android en kun je de verschillende software met elkaar vergelijken.
 

G DATA Business Solutions - Distributeur Business Software
Naast ESD's kun je via het DSD-platform ook G DATA Business Solutions inkopen voor je klanten. De bedrijfsoplossingen van G DATA bieden betrouwbare beveiliging tegen virussen, trojanen, phishing, spam en andere malware. Van G DATA Antivirus Business tot de complete oplossing: G DATA Endpoint Protection Business. Vergelijk alle oplossingen en bepaal welke het beste past bij de wensen van jouw klanten.
 

G DATA Managed Endpoint Security - Cloud Service
Met het intelligente online dashboard van G DATA kun je snel en eenvoudig het aantal licenties van je klanten schalen. Zo kun je direct voldoen aan de behoeften van je klanten en zijn zij altijd goed beveiligd. Installaties, virusscans en rechten van al je klanten beheer je centraal in het online dashboard.