AVG Internet Security 1-PC 1 jaar

SDD300021
Bestel
  • Beschrijving
AVG Internet Security 1-PC 1 jaarAVG Internetbeveiliging
Onze beste antivirusbescherming voor u en uw privacy.
 
E-mailscanner
Detecteert geïnfecteerde of onbetrouwbare binnenkomende bijlagen, zodat uw pc niet kan worden beschadigd. Werkt als invoegapplicatie voor e-mailapplicaties, waaronder Microsoft Outlook®, of als scanner voor POP 3-, SMTP- en IMAP-accounts.
 
Beschermende cloudtechnologie
Identificeert en voorkomt nieuwe schade in de cloud via automatische updates voor uw antivirussoftware.
 
Beveiligingsnetwerk van community
Zet elke nieuwe bedreiging die een van onze communityleden tegenkomt onmiddellijk in bescherming voor iedereen. Het resultaat is een steeds betere bescherming tegen virussen voor de hele AVG-gemeenschap.
 
AVG Online Shield™
Controleer de veiligheid van bestanden voordat u deze downloadt en beveiligt u bij het uitwisselen van bestanden via MSN en Yahoo! nl ICQ.
 
Gegevenskluis
Codeer en bewaar uw waardevolle documenten, foto's van andere bestanden op een met een veilige beveiligde virtuele schijf op uw pc. Gebruik Windows Verkenner om bestanden te verplaatsen naar uw gegevenskluis en deze te openen als elke andere schijf.
 
AVG Identity Protection™
Analyseer het gedrag van software in realtime om een ​​groot aantal van deze veilig te stellen. Met deze functie bent u beschermd tegen zero-day-bedreigingen en gebruikte programma's, waarmee uw wachtwoorden, gedeelde gegevens en andere waardevolle digitale informatie kunnen worden gestolen.
 
Slimme scanner
Scan uw pc alleen wanneer u deze niet gebruikt. Schakel naar de modus Lage prioriteit zodra u de muis beweegt of op een toets drukt. Negeert bestanden die al gescand en veilig zijn, zodat de scantijd beperkt wordt.
 
Gaspedaal
Zorg voor maximale verbindingssnelheden en downloads van binaire gegevens voor het sneller en soepeler streamen van video's. Verbeterd uw kijkervaring met YouTube-video's effectief.
 
Automatische updates
Omdat we onze beschermingstechnologie voortdurend vernieuwen en ontwikkelen, zorgen we ervoor dat uw software automatisch wordt bijgewerkt op het hoogste beschermingsniveau te behouden.
 
 
Systeemeisen:
Windows 10, 8, 7, Vista, XP SP3
Processor: 1,5 GHz sneller
Geheugen: 512 MB RAM
Benodigde schijfruimte voor installatie: 1300 MB