AVG TuneUp 3-Apparaten 1 jaar

SDD300031
Bestel
  • Beschrijving
AVG-afstemmingMet AVG TuneUp wordt oude pc's weer als nieuw – en nieuwe pc's nóg beter. Opschoonprogramma's maken het opslaan vrij op schijven en browsers, terwijl de slaapmodus de snelheid en prestaties van apps kunnen verbeteren. AVG TuneUp werkt apparaten en programma's automatisch bij, versnelt PC's maakt en ruimte vrij door overbodige bestanden en ongebruikte software veilig te verwijderen.

Apparaten in slaapmodus

Programma's kunnen apparaten trager maken, omdat deze beslag op de processor en het geheugen kan leggen. Met de Slaapmodus worden deze programma's in de slaapstand gezet en pas geactiveerd wanneer ze worden gebruikt, waardoor in deze modus geen computerbronnen grotendeels kunnen worden verplaatst.

Ongewenste programma's verwijderen met Software Uninstaller

Met AVG Sofware Uninstaller worden programma's en bloatware die niet meer worden gebruikt of overbodig zijn geworden moeilijk lastig. De ruimte die dit inneemt op een apparaat kan duur zijn voor problemen, waardoor het van belang is dat deze op tijd wordt verwijderd. Met behulp van het unieke beoordelingssysteem op basis van zwarte en witte lijsten en heuristische algoritmen wordt de software overzichtelijk in kaart gebracht en kan de gebruiker eenvoudig filteren welke programma's kunnen worden verwijderd.

Ruim de harde schijf op door apparaten te ontdoen van ongewenste bestanden, waaronder installatiebestanden, oude backups en tijdelijke systeembestanden.
Optimaliseer met één klik op de knop meer dan 20 browsers, waaronder Google Chrome en Microsoft Edge.