Bitdefender Antivirus Plus 1-PC 1 jaar OEM

SDD160109
Bestel
  • Beschrijving

Bitdefender Antivirus Plus 1-PC 1 jaar OEM
Zorgt voor meerdere beschermingsslagen tegen ransomware. Het maakt gebruik van opsporing van bedreigend gedrag om infecties te voorkomen en beschermt uw belangrijkste documenten tegen versleuteling door ransomware. Met Bitdefender Antivirus Plus hoeft u zich niet langer zorgen te maken over de verliezen van uw gegevens of geld en kunt u genieten van het leven en van uw apparaten.

Volledige gegevensbescherming
Absolute macht in het meest betaalbare antiviruspakket dat vandaag beschikbaar is. Bitdefender Antivirus Plus werkt tegen alle schadelijke, van virussen, wormen en Trojaanse paarden tot ransomware, zero-day exploits, rootkits en spyware. Uw gegevens en privacy zijn in goede handen.

Geavanceerde verdediging tegen bedreigingen
Bitdefender Antivirus Plus maakt gebruik van gedragsgebaseerde detectie, een uitgebreide technologie die nauwkeurig toeziet op het gedrag van uw actieve apps. grote verdachte activiteiten worden opgemerkt, wordt er onmiddellijk ingegrepen om infecties te voorkomen.

Meer bescherming tegen ransomware
U kunt gevoelige documenten een speciale bescherming bieden tegen krachtige versleutelingsprogramma's die losgeld vragen voor uw persoonlijke bestanden.

Anti-phishing
Bitdefender Antivirus Plus onderzoekt en blokkeert websites die er betrouwbaar uitzien om financiële gegevens, zoals wachtwoorden van creditcardnummers te stelen.

Systeemvereisten

Besturingssysteem: Microsoft Windows 7(SP1), Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 8.1, Microsoft Windows 10.
CPU: Dual Core-processor van 2 GHz.
Geheugen (RAM): 2 GB.
Beschikbare vrije ruimte op de harde schijf: 2,5 GB vrije ruimte.