Bitdefender Internet Security 3-PC 2 jaar

SDD160098
Bestel
  • Beschrijving

Bitdefender Internet Security 3-PC 2 jaar
Bitdefender Internet Security
Zorgt voor meerdere beschermingslagen tegen ransomware. Het maakt gebruik van opsporing van bedreigend gedrag om infecties te voorkomen en beschermt uw belangrijkste documenten tegen versleuteling door ransomware. Met Bitdefender Internet Security hoeft u zich niet langer zorgen te maken over de verliezen van uw gegevens of geld en kunt u genieten van het leven en van uw apparaten.

Advanced Threat Defense
maakt gebruik van gedragsgebaseerde detectie, een uitgebreide technologie die nauwkeurig toeziet op het gedrag van uw actieve apps. grote verdachte activiteiten worden opgemerkt, wordt er onmiddellijk ingegrepen om infecties te voorkomen.

Webcambeveiliging
Bescherm uw privacy en voorkom lekken van webcams. Webcambescherming brengt u op de hoogte wanneer apps proberen om zich toegang te verschaffen tot uw webcam, zodat u ongeoorloofde toegang kunt ondersteunen.

Meerlagige bescherming tegen ransomware
U kunt gevoelige documenten een meerlagige bescherming bieden, om ze te onderschrijven tegen krachtige versleutelingsprogramma's die losgeldvragen voor uw persoonlijke bestanden.

Safe Files
Met Bitdefender Veilige bestanden kunt u ongeoorloofde wijzigingen aan uw belangrijkste bestanden voorkomen. Voeg gewoon mappen toe aan de controlelijst en Bitdefender beschermt de bestanden die erin zitten tegen ransomware en andere soorten malware. Enkel toepassingen die u uitdrukkelijk erkent, krijgen toegang tot uw veilige bestanden.

Systeemvereisten

Windows
Besturingssysteem: Microsoft Windows 7(SP1), Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 8.1, Microsoft Windows 10
CPU: Dual Core 2 GHz processor
Geheugen (RAM): 2 GB
Beschikbare vrije ruimte op de harde schijf: 2,5 GB vrije ruimte